Asociația CAR Învățământ Fălticeni IFN a fost înființată în anul 1926 și în prezent numără peste 21.000 de membri și are deschise 23 de agenții în întreg județul Suceava.

CAR Învățământ Fălticeni acordă împrumuturi rapide cu dobândă fixă de până la 50.000 lei, pentru o perioadă de până la 6 ani.

Pot beneficia de împrumuturi toate persoanele salariate (bugetari și  mediul privat) sau care realizează venituri de natură salarială sau din pensii de minim 700 lei/lună, indiferent de domeniul de activitate.

De asemenea, venind în sprijinul tinerilor care urmează cursurile unei scoli postliceale sau a unei universități CAR Învățământ Fălticeni a listat printre serviciile sale „Împrumutul Student”.

Dacă în urmă cu câțiva ani se putea aștepta chiar și trei-patru luni pentru un împrumut, astăzi am ajuns la performanța de a putea onora orice cerere în aproximativ 24 de ore de la depunerea completă a documentelor (cerere împrumut, adeverință venit titular și giranți).

Pe platforma online: www.car-invatamant.ro   pot fi găsite informații cu privire la tipurile de împrumut, dar și cu privire la fonduri și asistență socială.

De asemenea, pe aceeași platformă membrii CAR Învățământ Fălticeni se pot loga în secțiunea ACCES MEMBRI, unde își pot verifica 24/7 situația fondurilor și a împrumuturilor. Membrii noștri beneficiază gratis de serviciul INFO SMS. Acest serviciu presupune trimiterea unui mesaj cu litera F la numărul: 0759032972 pentru consultarea fondului social și cu litera i la numărul 0759032973 pentru consultarea situației împrumuturilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *