Cum să iei un împrumut în 3 pași simpli

În următorul articol am detaliat cum poți să iei un împrumut rapid în 3 pași simpli.

Totalul împrumuturilor contractate de români se ridică la suma de 114,3 miliarde de lei, potrivit datelor Băncii Naționale a României. Statisticile arată că bucureștenii sunt pe primul loc când vine vorba de credite, fiind urmați de clujeni și timișeni.

Un împrumut poate fi singura soluție când ai nevoie urgent de bani. Prin urmare, dacă vrei să cumperi o locuință, să renovezi ori să-ți plătești studiile poți apela la această soluție. Nu ai economisit suficient? Totul se poate rezolva cu un împrumut pe care ți-l acordăm în cel mai scurt timp!

Atenție la condițiile împrumutului!

Contractarea unui credit trebuie privită cu atenție maximă de cei interesați. În primul rând, e bine să te informezi în ceea ce privește ofertele și detaliile de acordare. Gândește-te la moneda în care vrei să faci împrumutul, la tipul dobânzii și la perioada în care returnezi suma. Reține o regulă simplă: dacă ai salariul în lei, împrumutul trebuie să fie tot în lei. Astfel nu te va afecta cursul de schimb valutar în cazul deprecierii leului în raport cu orice valută.

Ce împrumut îmi permit?

Începând cu 1 ian. 2019, BNR a decis limitarea gradului de îndatorare la maxim 40% în cazul creditelor în lei. Pentru cele în valută, maximul este 20%. Așadar, atunci când decizi să iei un împrumut, gândește-te la salariul tău. Calculează procentul gradului de îndatorare pe care îl vei avea după contractarea împrumutului. De asemenea, ia în calcul suma cheltuielilor lunare.

Cum pot face un împrumut rapid?

Noi îți arătăm cum poți lua un împrumut în 3 pași simpli la CAR Învățământ Fălticeni:

  1. Vino în agenție să discutăm. Vom stabili împreună suma de care ai nevoie, perioada și numărul necesar de giranți. După ce decidem aceste detalii, vom completa cererea de împrumut. Actul va fi trimis spre aprobare la sediul central.
  1. Depunerea documentelor. Ai depus documentele, cererea a fost trimisă de noi la sediu și aștepți confirmarea. Nu te îngrijora, acest proces durează puțin. Avem un timp de răspuns mediu de 24 ore.  Ne străduim să te ajutăm exact atunci când ai nevoie!
  1. Cerere aprobată! La acest pas nu poți decât să te bucuri că vei obține banii. Trebuie să știi că acum pot veni și giranții să semneze contractul. Tu vei primi un desfășurător, un exemplar din contract și suma de care ai mare nevoie.

Este important să știi că primești banii în maxim 24 de ore de la depunerea documentației complete.

La CAR Învățământ Fălticeni beneficiezi de dobândă fixă la împrumuturi oricând! Uită de comisioane, taxe ascunse și de ROBOR!

Este atât de simplu să iei un împrumut la noi!

Vino în una dintre cele 23 de agenții pe care le avem în județul Suceava să discutăm despre nevoile tale sau sună gratuit la Telverde 0800 827 227.

CAR Învățământ Fălticeni este pentru toată lumea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *